Selvbruner myter

Myte: Man bliver gullig af selvbruner!

Årsag: At blive gul hører til mange selvbrunere, der tilsættes bronzers, gulerodsfarvet, eller karamel.
Flere udbydere herhjemme tilbyder denne form for selvbruner både i produkter til hjemmebrug, Airbrush-tanning og kabine behandlinger.
Fakta: Mascha Vang selvbruner serien, er specielt udviklet uden indhold af ovenstående og har i dag den mest avancerede selvbruner, som ikke er tilsat gulerodsfarve og andre kunstige farver og dermed bliver man ikke gullig.

Myte: selvbruner er farligt!

Årsag: Mange sammenligner med solariet og den negative omtale herom.
Fakta: Mascha Vang selvbruner serien er baseret på sukkerstoffer og forskellige fugtighedsgivere.
Selvbruner er blevet anvendt de sidste 30 år som alternativ til den almindelige sol og er godkendt af fødevare- og sundhedsdirektoratet I U.S.A. (FDA), alle EU-lande og anbefalet af læger miljøstyrelsen og kræftens Bekæmpelse som et sundt alternativ til solariet.

Myte: selvbruner lugter!

Årsag: De fleste selvbruner produkter på markedet indeholder, parfumer og kraftigt lugtende ingredienser som kan virke generende og meget gennemtrængende når man træder ind i et lokale hvor selvbruner behandlinger tilbydes.
FAKTA:  Mascha Vang selvbruner serien, er duftneutral – helt uden alkohol og parfume -efterlader ingen efterlugt i omgivelserne.

Myte: Man får striber og løbere!

Årsag: Nogle få får en stribe eller en løber bag på benene, på skuldrene eller bag på armene.
Fakta: Det er ikke selvbruneren, der laver striberne, men tør hud. Derfor er det meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken stand din hud er i, før en hvilken som helt behandling med selvbruner. Tør hud kan resultere i striber og løbere i mindre omfang og derfor anbefaler vi dig at fugte huden dagene
op til en behandling. Specielt hvis din hud virker tør. Særligt udsatte områder: Det er som regel bag på skinnebenet, albuer, knæ, knoer, bag på armene og i nogle tilfælde skulderne hos mænd. Forklaring: Striber skyldes at tør hud øjeblikkeligt suger selvbruner til sig øjeblikkeligt og derved giver en mørkere farve på de tørre områder. Såfremt du få en stribe eller løber kan dette vaskes af i bad.

Myte: Man kommer til at lugte brændt….!

Årsag: Når huden udvikler sin brune farve, kan der ved visse selvbrunere forekomme en kraftig efterlugt.
Fakta: med Mascha Vang selvbruner serie er der minimal efterlugt grundet den højeste kvalitet af ingredienser, når farven udvikler sig.

Myte: Selvbruner kan ikke kombineres med solariet eller sol!

Årsag: Mange tror fejlagtigt, at man ikke kan kombinere selvbruner og forskellige former for sol.
Fakta: Man kan fint kombinere selvbruner med soldyrkelse, men husk at bruge solcreme, idet selvbruner kun giver en solbeskyttelse på faktor 3-4 og man må ikke tage sol 24 timer efter påføring af selvbruner.